Dressuurtraining Borculo

Ineke Jansen

Nieuws

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

04-11-2017

3 jaar Dressuur Training Borculo

Inmiddels is het alweer 3 jaar geleden dat ik het mooie Brabant heb verlaten en een uitdaging en avontuur ben aan gegaan in de Achterhoek. Het was voor mij een sprong in het diepe, een nieuw leven, nieuwe mensen nieuwe klanten en alles van voor af aan weer opbouwen. Maar wat ben ik blij dat ik deze sprong heb durven nemen. Na 3 jaar kijk ik terug op een bewogen, hectische, onzekere en risicovolle tijd. Gelukkig heel veel hulp van lieve mensen om me heen die me hebben geholpen tot waar ik nu sta. Ik kan super trots mijn bedrijf presenteren.
Mensen vinden meer en meer de weg naar Borculo. Ik heb inmiddels hele fijne lesklanten en veel nieuwe vrienden gekregen.
Bovenal ben ik trots op de prachtige stal die we hebben kunnen neerzetten, de trainingsweekenden en dagen die we het afgelopen jaar als een pilot hebben gedraaid zijn goed ontvangen. Hier gaan we zeker op aanvraag mee verder.

Meerdere keren komen er ruiters een twee of een drietal dagen achtereen trainen en hebben de mogelijkheid hun paard te laten staan. Ik merk dat dat enorm gewaardeerd wordt en er steeds meer vraag naar is.
Ook de behandeling van paarden gecombineerd met het weer op trainen na een blessure slaan aan. Kortom er zit nog heel veel groei voor mij in maar ik ben gewoon enorm trots dat het gelukt is.

Graag wil ik in november en december voor mensen die mij niet kennen een proefles / introductieles aanbieden tegen een gereduceerd tarief en/;of check van je paard. Voor een eenmalige training van 45 minuten zijn de kosten €25,-. Voor een check en behandeling van je paard €47,50.

Wanneer je met iemand samen wil lessen kan dat ook! ik kies voor het max van 2 personen per les/training om zo wel de kwaliteit van de lessen te waarborgen.

Ik beschik over een 20 x 60 baan met een top bodem waar praktisch altijd gereden kan worden.

Onder de eerste 10 aanmeldingen verloot ik een extra training of behandeling naar keuze.

Voor informatie of aanmelden kan je me altijd bellen.
Uiteraard staat alle informatie over wat ik doe op mijn website. www.inekejansen.nl
 20170903_112010.jpg


Terug naar overzicht