Dressuurtraining Borculo

Ineke Jansen

Nieuws

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

04-04-2017

Geslaagd Pilotweekend

Wat zijn we trots en wat zijn we blij met het geslaagde pilot weekend. Het allereerste trainingsweekend is geslaagd en we hebben super enthousiaste ruiters gehad. Van proefgericht tot trainen met de hartslagmeting het was allemaal geslaagd.
De paarden stonden relaxed, de ruiters waren lovend, ik heb met heel veel plezier gewerkt en we weten nu "we kunnen van start".

We hebben hier heel hard naar toegewerkt en ik had gehoopt op een geslaagd weekend, maar dit was meer dan een geslaagd weekend. Dit was bovenverwachting. En als er dan hierdoor al direct een weekend volgepland wordt met een nieuwe groep enthousiaste mensen dan kan ik alleen maar heel trots zijn op alles en iedereen zijn.


We hebben op 15 april een trainingsdag samen met een mental coach en uiteraard gaan we dan ook proefgericht aan het werk.

Het volgende weekend is het paraweekend van 19 tot en met 21 mei en ook dat beloofd weer een mooi en leerzaam weekend te worden.
Voor de pararuiters gaan we nog een stapje verder en hebben we veel begeleiding en ook mede parajuryleden die hun bijdrage gaan leveren.

We hebben hier nog een tweetal plekken voor vrij.


 20170402_141340.jpg


Terug naar overzicht